Velden zijn niet correct ingevuld

Siloxan Gevelcreme

Gevels staan onder invloed van zure regen, UV-straling, vervuiling en vorst. Daarom is het belangrijk om uw gevel goed te beschermen. Met de Siloxan gevelcreme van Van Goor Bouwchemie beschermt u uw gevel tegen vocht en vuil.

Siloxan gevelcreme is een witte gevelimpregneercreme gemaakt op basis van silaan en siloxaan die zorgt voor een onzichtbare beschermingslaag over de gevel. Hierdoor wordt de gevel waterafstotend.

Het verschil met een gevelimpregneervloeistof is de viscositeit van het product. Gevelcreme heeft de viscositeit van een 'pasta' of 'zalf' en moet daarom rollend met een roller of kwast worden aangebracht. Gevelimpregneervloeistof heeft de viscositeit van water en wordt op de muur gesprayd. Zie hieronder een impressie van het product.

Hoe werkt Siloxan gevelcreme?

Siloxan gevelcreme kan worden aangebracht op verticale wanden of gevels van beton of metselwerk. Het is ook geschikt voor alle poreuze en minerale ondergronden.

De gevelcreme dient te worden toegepast op een droge en vetvrije ondergrond. Restanten van vuil moeten dus vooraf verwijderd worden. Dit doet u door het oppervlak te reinigen met een hogedrukcleaner.

Voordelen van Siloxan gevelcreme

 • Jarenlange bescherming tegen vocht en vuil
 • Diep indringend vermogen
 • Regenvast na uitharding
 • Sterk water-, algen en moswerend
 • Dampdoorlatend 
 • Verminderd de uittreding van zouten
 • Vrij van oplosmiddelen

Op zoek naar een vloeibaar middel om uw gevels te beschermen? Bekijk dan onze producten Siloxan 8 (gevelimpregneervloeistof op basis van oplosmiddel) of Siloxan WE (gevelimpregneervloeistof op basis van water)

Waarom Van Goor Bouwchemie?

 1. Flexibele instelling wat betreft leveringen en levertijden
 2. Uitgebreid assortiment aan specialistische producten
 3. Vooraad en productie in eigen beheer
 4. Eén aanspreekpunt van aanvraag tot oplevering
 5. Technische ondersteuning en levering in heel Nederland

Levering in heel Nederland

Van Goor Bouwchemie levert bouwchemische producten aan gevelrenovatiebedrijven, (reiniging-)specialisten en bouwbedrijven.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contacformulier in of bel ons op (0528) 269 052. Weet u niet goed welk impregneermiddel u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord met duidelijk en professioneel advies.

Contactformulier

Download merkblad