Velden zijn niet correct ingevuld

Gevel impregneren met Siloxan 8

Op zoek naar een impregneermiddel om beton, metselwerk, natuursteen of sierbeton te impregneren? Van Goor Bouwchemie uit Hoogeveen heeft Siloxan 8 ontwikkeld. Dit is een kleurloze gevelimpregneervloeistof op basis van hoger gealkyleerd siloxaan-oligomeer (op basis van oplosmiddel).

Na aanbrengen van deze gevelimpregneervloeistof ontstaat er een onzichtbare beschermingslaag. Deze laag zorgt ervoor dat uw gevel vuil- en waterafstotend wordt. Met Siloxan 8 is langdurige bescherming gegarandeerd! Bekijk de foto's hieronder voor een impressie

Hoe werkt gevel impregneren met Siloxan 8?

Siloxan-8 kan worden aangebracht op verticale wanden en gevels van beton en metselwerk, maar ook op natuursteen of sierbeton. De gevelimpregneervloeistof heeft de viscositeit van water en een diep indringend vermogen. Na aanbrengen is het regenvast en vermindert het de uittreding van zouten aanzienlijk. Siloxan 8 is dampdoorlatend en algen- en moswerend. 

De gevelimpregneerstof dient te worden toegepast op een droge en vetvrije ondergrond. Het is belangrijk om vooraf het vuil van de gevel te verwijderen. Dit kan door het oppervlak te reinigen met een hogedrukcleaner. Na aanbrengen van Siloxan-8 duurt het ongeveer 8 tot 12 uur tot het droog is. 

Voordelen van gevel impregneren met Siloxan 8

 • Langdurige bescherming tegen vocht en vuil
 • Diep indringend vermogen
 • Uitstekende hechting
 • Regenvast na uitharding
 • Brandvertragend
 • Waterdampdoorlatend
 • Langere levensduur van de gevel

Bent u op zoek naar een gevelimpregneervloeistof op basis van water? Bekijk dan ons product Siloxan WE.

Daarom kiest u voor Van Goor Bouwchemie 

 1. Flexibele instelling wat betreft leveringen en levertijden
 2. Uitgebreid assortiment aan specialistische producten
 3. Vooraad en productie in eigen beheer
 4. Eén aanspreekpunt van aanvraag tot oplevering
 5. Technische ondersteuning en levering in heel Nederland

Levering in heel Nederland

Van Goor Bouwchemie levert bouwchemische producten aan gevelrenovatiebedrijven, (reiniging-)specialisten en bouwbedrijven.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contacformulier in of bel ons op (0528) 269 052. Weet u niet goed welk impregneer middel u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord met duidelijk en professioneel advies.

Contactformulier

Download merkblad